Heb je binnenkort een feest, opendeurdag of evenement?  Of activiteit voor de jongere bezoekers? Diamonds events heeft een groot assortiment springkastelen.


> Bekijk hier het complete overzicht springkastelen

Vanuit Destelbergen bij Gent, biedt Diamonds Events verhuur van springkastelen aan voor bedrijven, organisaties, verenigingen en particulieren. In ons aanbod springkastelen aan in alle soorten en maten. Sta jij op het punt een springkasteel te gaan huren? Diamonds Events zet alle verhuur mogelijkheden van springkastelen graag voor je op een rijtje.

Springkastelen

Mogelijkheden op het gebied van springkastelen zijn er te over! Voor zowel kinderen als volwassenen. Want springkastelen zijn al lang niet meer alleen voor kinderen. Ook volwassenen vermaken zich prima met opblaasbare attracties, die gebruik maken van luchtkussens. Echter als we het over springkastelen op zich hebben, dan gaat het  over springkastelen voor kinderen. 

Voor kinderen kun je bij ons overdekte springkastelen huren in verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij onder meer een gewone springkasteel, springkastelen met hindernissen en een overdekte springkastelen.  Onze springkastelen zijn te huur voor feesten, opendeurdagen en evenementen voor bedrijven. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht om een springkastelen te huren voor een verjaardagsfeestje, bruiloft, babyborrel of andere gelegenheid. Meer informatie over de sprinkastelen verhuur vind je in ons overzicht springkastelen. 

Ons actuele aanbod springkastelen

             
     
Panda    Tijgertje    Jumbo    Kleine beer 
             
             
Mini Bouncer     Kabouter / Ballenbad   Balloon    Miss Cow 
             
             
 Dalmatier   Puppy    De Clown     Mister Oli
             
             
 Bugs Bunny   Monkey Boots    Clown Dobus   Olifant 
             
Diversen            
             
             
 Skydancers    Trampolines   Geboorte-Ooievaars     

Kleurrijke springkastelen te huur

Diamonds Events is een springkastelen verhuur bedrijf dat, met haar ruime ervaring in de branche van springkastelen verhuur, de juiste partner is voor al je evenementen. Kies je voor een verhuur via Diamonds Events, dan kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte service. 

Heb je interesse in het huren van een Springkasteel ? Neem contact met ons op via : 0477 69 01 52.

Springkastelen Verhuur Diamonds Events geeft jouw evenement een extra feestelijk tintje!